Schine Walk – medium

275,00 kr470,00 kr

Schine Walk är utvecklad för att göra din gång med kryckor eller käpp både mjukare och skonsammare. Den innovativa dämpningen bidrar till att minska belastningen på axlar, händer och nacke. Med en större kontaktyta ger den säkrare framfart i olika miljöer. Produkten erbjuder även högre friktion jämfört med vanliga doppskor vilket bidrar till bättre grepp på flera typer av underlag.

Schine Walk – medium: för dig som inte belastar hårt vid gång och/eller vill ha en mer följsam dämpning. Även denna modell erbjuder en utbytbar dämpare som ger pålitlig och stabil dämpning.

Schine Walk passar kryckor/käppar med skaft som har en diameter på 19,5 mm eller 17 mm. I paketet medföljer en hållare och två hylsor som används vid montering. Hylsa A  för Ø 19,5 mm och hylsa B för Ø 17 mm.

Monteringen är enkel och tar bara några steg. Schine Walk är framtagen med ett stort fokus på användarsäkerhet. Försäkra dig om att den är korrekt monterad innan användning. För att säkerställa dess optimala funktion och säkerhet över tid är regelbunden kontroll och eventuellt utbyte av dämparen nödvändigt. Produktblad och monteringsanvisning hittar du under dokument här nedan.

Artikelnr: N/A Kategori:
Schine Walk – medium
275,00 kr470,00 kr Välj ett alternativ