Schine Walk – fast

275,00 kr470,00 kr

Schine Walk är utvecklad för att göra din gång med kryckor eller käpp både mjukare och skonsammare. Den innovativa dämpningen bidrar till att minska belastningen på axlar, händer och nacke. Med en större kontaktyta ger den en säkrare framfart i olika miljöer. Produkten erbjuder även högre friktion jämfört med vanliga doppskor vilket bidrar till bättre grepp på flera typer av underlag.

Schine Walk – fast har en utbytbar dämpare som erbjuder en stadig och stabil dämpning för ökat motstånd i svikten vid varje steg. Denna variant är kompatibel med kryckor och käppar med skaft som har en diameter på 19,5 mm och 17 mm. I paketet ingår en hållare och två hylsor för montering; hylsa A för Ø 19,5 mm och hylsa B Ø för 17 mm.

Monteringen är enkel och tar bara några steg. Schine Walk är framtagen med ett stort fokus på användarsäkerhet. Försäkra dig om att den är korrekt monterad innan användning. För att säkerställa dess optimala funktion och säkerhet över tid är regelbunden kontroll och eventuellt utbyte av dämparen nödvändigt. Produktblad och monteringsanvisning hittar du under dokument här nedan.

Artikelnr: N/A Kategori:
Schine Walk – fast
275,00 kr470,00 kr Välj ett alternativ