Schine Walk – kombo

350,00 kr595,00 kr

Schine Walk är utformad för att ge en smidigare och skonsammare gångupplevelse för dig som använder kryckor eller käpp. Dess unika dämpning hjälper till att minska belastningen på axlar, händer och nacke. Med en större kontaktyta blir din framfart säkrare i olika miljöer. Schine Walk erbjuder högre friktionen i jämförelse med traditionella doppskor vilket ger ett bra grepp på olika underlag.

Schine Walk-kombopaketet innehåller två utbytbara dämpare, en medium och en fast, som gör det möjligt för dig att anpassa efter behov.

Schine Walk passar kryckor eller käppar med en skaftdiameter på antingen 19,5 mm eller 17 mm. En hållare och två hylsor för montering ingår i paketet; hylsa A är för Ø 19,5 mm och hylsa B för Ø 17 mm.

Monteringen av Schine Walk är enkel och kräver bara några få steg. Produkten är designad med ett starkt fokus på användarsäkerhet. Försäkra dig om att Schine Walk är korrekt monterad innan användning och genomför regelbundna kontroller samt byt dämpare vid behov för att upprätthålla optimal funktion och säkerhet över tid. Produktblad och monteringsanvisning hittar du under dokument här nedan.

 

 

Artikelnr: N/A Kategori:
Schine Walk – kombo
350,00 kr595,00 kr Välj ett alternativ