Schine Walk – vinter

400,00 kr680,00 kr

Schine Walk är utvecklad för att göra din gång med kryckor eller käpp både mjukare och skonsammare. Den innovativa dämpningen bidrar till att minska belastningen på axlar, händer och nacke. Med en större kontaktyta ger den säkrare framfart i olika miljöer. Produkten erbjuder även högre friktion jämfört med vanliga doppskor vilket bidrar till bättre grepp på flera typer av underlag.

Schine Walk – vinter är en utbytbar dämpare särskilt anpassad för vinterunderlag. Denna modell erbjuder en fast dämpning där 9 stycken skruvdubbar från Bestgrip® är monterade. .

Schine Walk passar kryckor/käppar med skaft som har en diameter på 19,5 mm eller 17 mm. I paketet medföljer en hållare och två hylsor som används vid montering. Hylsa A  för Ø 19,5 mm och hylsa B för Ø 17 mm.

Monteringen är enkel och tar bara några steg. Schine Walk är framtagen med ett stort fokus på användarsäkerhet. Försäkra dig om att den är korrekt monterad innan användning. För att säkerställa dess optimala funktion och säkerhet över tid är regelbunden kontroll och eventuellt utbyte av dämparen nödvändigt. Produktblad och monteringsanvisning hittar du under dokument här nedan.

Artikelnr: N/A Kategori:
Schine Walk – vinter
400,00 kr680,00 kr Välj ett alternativ