TV-2500

1 100,00 kr3 100,00 kr

Delbetalning från 80,00 kr/månad

Njut av ett TV-program utan att behöva anstränga dig för att höra bra! Med TV 2500 trådlösa hörlurar kan du lyssna länge på TV, CD, MP3 eller annan ljudkälla. En produkt för dig som har nedsatt hörsel, men inte använder hörapparat.

Du slipper störa resten i familjen eller dina grannar – ljudet skickas trådlöst från TV-n till hörlurarna och du kan lyssna till ett kristallklart ljud utan att störas av omgivningen.

Två hörlurar kan användas till samma sändarenhet. Båda laddas i samma sändarhenhet, dock ej samtidigt. Sändaren, som också används som laddstation, ansluts enkelt till ett ljuduttag i din TV eller ljudanläggning och skickar ljudet trådlöst till hörlurarna. Ett flertal olika adaptrar medföljer, inkl. optisk kabel. Efter användning ställer du tillbaka lurarna i sändaren/laddaren.

Hörlurarna använder 2,4 GHz frekvensen som ger ett klart och tydligt ljud på ett avstånd på upp till 30 m från TVn/ljudanläggningen. Den digitala tekniken bidrar också till att ljudkvaliteten inte försämras av väggar, tak golv eller möbler.

Den känsliga inbyggda mikrofonen gör det möjligt att höra vad som sägs i närområdet när du vill växla mellan ljudkällan (t ex TV-n/musikspelaren) och omgivningen. Du växlar enkelt genom att använda mikrofonknappen som sitter på framsidan av hörlurarnas mottagare. Då stängs ljudkällan av och du kan höra vad någon bredvid dig säger.

Sändaren kan ställas in på mono eller stereo. Med stereoinställningen kan du öka volymen upp till 120 dB och få klart och rent ljud i dina öron. Med den justerbara volymkontrollen och balanskontrollen ställer du in lurarna helt efter ditt personliga behov. När ljudsignalen upphör från ljudkällan, känner mottagaren av detta och hörlurarna stängs av automatiskt, vilket ökar batteriets livslängd.

Om det inte finns ljuduttag på TV-n kan man fästa den medföljande mikrofonen på TV-ns högtalare.

Artikelnr: N/A Kategori:

Nyheter

TV-2500
1 100,00 kr3 100,00 kr Välj ett alternativ