Rollator Swereco

3 350,00 kr

Delbetalning från 184,00 kr/månad

Swerecos rollator för personer som behöver extra stöd och balans när de går. Rollatorn är utformad för att erbjuda komfort, säkerhet och enkelhet samtidigt som den gör det möjligt för användaren att behålla sin frihet och självständighet.

Designen är stilren och modern, och rollatorn är lätt att fälla ihop. Den har också justerbara handtag och en bekväm sittdel för att säkerställa att den passar perfekt för användaren.

Säkerheten är högsta prioritet med Swerecos rollator. Den har stadiga, breda hjul som ger god stabilitet och grepp på alla typer av underlag. Dessutom har den en säkerhetsbroms som låser hjulen när den inte används.

För att ytterligare öka komforten har Swerecos rollator en sittdel och ryggstöd, samt en praktisk korg för att bära med sig saker. Dessutom är den enkel att montera och använda, med tydliga instruktioner och enkel justering av handtag och sittdel.

I allmänhet är Swerecos rollator en bra lösningen för personer som behöver extra stöd och balans när de går. Den kombinerar stilren design, säkerhet och komfort, och är enkel att använda.

Artikelnr: N/A Kategori:
Swerecos Rollator
Rollator Swereco
3 350,00 kr Välj ett alternativ