Vikbar Käpp Fritz Svart

545,00 kr

Delbetalning från 74,00 kr/månad

Vikbar Käpp Fritz Svart är ett utmärkt hjälpmedel för människor som har svårigheter att gå eller ställa sig upp. De är en enkel, praktisk och lättburen lösning som gör det möjligt för användare att få stöd och balans under sin dagliga rörelse.

käppen är tillverkad av aluminium, och har en mekanism som gör det möjligt för den att vikas ihop till en kompakt storlek när den inte används. Detta gör att käppen är lätt att bära med sig och tar inte upp mycket plats, vilket är en stor fördel för användare som reser ofta eller vill ha en käpp som är lätt att förvara.

Käppen är mycket användarvänliga, med greppvänligt handtag som är bekvämt att greppa och en justerbar längd som gör det möjligt att anpassa käppen efter användarens kroppslängd.

Vikbara käppar är en mycket användbar och användarvänlig lösning för människor som har svårigheter att gå eller ställa sig upp. De erbjuder stöd och balans, är enkla att använda och lättbärbara, och är en perfekt lösning för människor som vill ha en hjälpmedel som är praktisk och användarvänlig.

Artikelnr: 50128-S Kategori:

Nyheter

Vikbar Käpp Fritz Svart